Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Als u op 'opslaan' klikt gaat u akkoord met onze privacy policy. Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Alleen uw bericht wordt gepubliceerd, e-mailadres niet.
Om veiligheidsredenen slaan we uw IP-adres 18.215.161.19 op.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.

6 berichten.
Ardine uit Opheusden schreef op 25 januari 2019:
Wauw vanavond een hele mooie rit gehad in een prachtige limo! Chauffeur André was erg spontaan en alles is bespreekbaar.. 100% tevreden en zeker een grote aanrader voor iedereen die eens op een mooie en bijzondere manier van a naar b gebracht wil worden.. nogmaals super bedankt voor al je goede zorgen! Groetjes Ardine
Lienker Snienkus schreef op 3 juni 2018:
Ik heb hier een gigantische baby gehuurd, poah wat een mooi ding. Kan deze site aan iedereen aanbevelen!
fam. Ceelen schreef op 2 juni 2018:
Wat een fanatastische service! Afgelopen weekend een buurtfeest gehad waarbij we 3 luchtkussens, de rodestier, de sumo pakke, hollandse spelen, popcornmachine en suikerspinmachine hebben gehuurd. Smorgens hebben we volledige hulp gehad met het opzetten van alles en s\'nachts hebben we volledige hulp gehad met het afbreken van de materialen. Volgend jaar gaan wij zeker weer voor voor jullie bedrijf! Ontzettend bedankt voor jullie goede zorgen en hulp! Groetjes van de germenzeel in Uden 😉
Martijn Remers schreef op 1 juni 2018:
Afgelopen zaterdag buurtfeest / burendag gevierd in Druten met springkussens en spellen van Stip. Prima service: brengen, opbouwen en weer afbreken en opruimen, ideaal! Super bedankt en zeker voor herhaling vatbaar!
Boris de Laet schreef op 31 mei 2018:
limousine gehuurd voor galafeest met 6 vrienden. Was top, goede service alles perfect geregeld
Dinie kelderman schreef op 25 mei 2018:
Vorige week een tent gehuurd, super goede service, vrijdag werd die geplaatst en maandag weer opgehaald, super goede service en hele aardige mensen. De volgende keer weer bij jullie huren. Super bedankt nog.